⚡WordPress weboldalkészítés Budapest

⚡WordPress weboldalkészítés Budapest

Tudjuk, mitől döglik a légy?

WordPress weboldalkészítés – ma az internet szinte már elképzelhetetlen WordPress weboldalak nélkül. 2018 első negyedévi statisztikák alapján a wordpress weboldalak kiteszik az interneten megjelent weboldalak több mint 30 (???!!!) százalékát. 

Ez nem jelenti azt, hogy ez a harminc százalék valóban profi és átgondolt weboldalakat takar, nem biztos, sőt egyáltalán nem biztos, hogy ezek a weboldalak biztonságosan vannak felépítve, legtöbb esetben a webhely tulajdonosok nem használnak kiegészítő védelmet a weboldalukhoz – ezek csak egyszerű weboldalak, amelyek az internet nyomós részét kiteszik. 

OFF:
Cégünknek és szakembereinknek nem felszínes WordPress weboldalkészítés ismeret áll a rendelkezésére a Villám marketingüngyökségnél. Fejlesztettünk már bővítményt, készítettünk sablont és WordPress témát, ismerjük, sőt, jó barátságban vagyunk a WordPress dokumentációkkal, ismerjük a legújabb design trendeket, egyszóval hozzánk bátran fordulhat kérdésével, kérésével, óhaj-sóhaj-panasszal. 

ON:
Mivel a WordPress weboldal készítés ilyen teret nyert az utóbbi időben, mint a Villám marketingyünökség szerkesztői, igyekszünk ebben a cikkben néhány hasznos információt leírni, hogy mit érdemes fontolóra venni egy ilyen weboldal készíttetésekor, vagy készítésekor, használata során. 

Számos nagy WordPress weboldalkészítésre szakosodott cég információit vesszük alapul – a teljesség igénye nélkül-, és ami jó ebben, hogy ezek az információk megkérdőjelezhetetlenek, mivel sok millió vásárló és kliens tanúsítja ezen források megbízhatóságát. Nézzük hát sorban. 

WordPress weboldal készítés Budapest - WordPress tárhely
wp-tarhely.hu a Villám marketing ajánlásával

Első lépés: Nem újdonság – tárhely választás. Számos wordpress tárhely közül választhatunk mind külföldön, mind Magyarországon. Nem akarunk elfogultak lenni – de sajnos azok leszünk. 

Van egy nagyon megbízható cég Magyarországon, aki WordPress tárhelyek szolgáltatásával foglalkozik: a Webhold Bt. Weboldaluk: www.wp-tarhely.hu 

Több száz (vagy ezer?) elégedett ügyféllel a hátuk mögött, folyamatos szerver frissítésekkel, megbízható supporttal, automatizált rendszerrel azt tudjuk mondani, hogy a szolgáltatásuk csillagos ötös. Weboldaluk a cikk írásakor éppen renoválás alatt van, de érdemes felvenni velük a kapcsoltot kifejezetten WordPress tárhelyszolgáltatás miatt. 

2. WordPress dizájn - Tervezzünk, csak tervezzünk!

Nem ajánljuk SENKINEK, hogy kezdjen weboldal készítésbe, mielőtt pontos specifikációk állnak a rendelkezésére a leendő weboldallal kapcsolatban. Miről is fog szólni a weboldal? Egyáltalán miért készül? Elég egy facebook oldal a témának, vagy komolyan ki kell vinni az ügyet a világhálóra? Mi a helyzet a dizájnnal? Termékek is lesznek? Esetleg egy komplett startupról beszélünk? 

Világos, hogy a WordPress weboldal készítése nem indulhat egy karikacsapásra. Komoly és gondos tervezést ajánlunk mindenkinek, aki belekezd egy ilyen műveletbe, vagy szakembert bérel fel ennek a célnak a megvalósítására.(Az UIdesign MAX csapatunk pont ezt ajánlja! )

Mindenestre a következő szoftvereket ajánljuk weboldaltervezéshez, ezekkel szemünk előtt vizuálisan kivitelezhetjük álmaink ötleteit. Érdemes őket kipróbálni: 

Photoshop – elengedhetetlen a pontos grafikai tervezéshez, a látványos megjelenéshez, animációkhoz, és most ráadásul féláron meg lehet vásárolni, érdemes élni a lehetőséggel.
Figma – tökéletes ezszköz a prototipizáláshoz, nézzük meg vizuálisan, hogy fog működni a weboldalunk, vagy alkalmazásunk. 
Invisionapp – szintén a válzatok, wireframek, prototípusok vizuális megjelenéséért felelős alkalmazás, sőt, csoportos együttműködést tesz lehetővé, és ennél még sokkal többet is. 
Adobe ColorWheel – nagyszerű eszköz a weboldalaink színeinek kiválasztásához. Ne bízzuk a véletlenre, bízzuk profi eszközökre. 
Fontjoy – Mesterséges intelligenciával meghatározhatjuk a weboldalunk leendő betűtípusait. Elengedhetetlen, és akár ezt le is betűzhetjük! 

Adjunk a megjelenésre!

affinity designer wordpress weboldal készítés

Kutatások szerint egy embert ábrázoló fotó 102%-kal képes növelni az átkattintások számát. Egy jól elhelyezett CTA (call to action) gomb 571 százalékkal képes növelni a konverziók számát. Számít a megjelenés? 

Kérjen segítséget és tanácsot tőlünk ezzel kapcsolatban!

Nos, mi ezeket ajánljuk a weboldalunk elkészítése előtt. De mi a helyzet, ha eljutunk addig a pontig, hogy elkezdjük építgetni a weboldalunkat? Mindenekelőtt, szükség lesz egy jó WordPress pagebuilderre, és sablonra. Nézzük a javaslatokat. 

3. WordPress sablonok, és pagebuilderek :: Ingyenes megoldás első felvonás

Ebben a cikkben az ingyenes megközelítéssel fogunk foglalkozni. Vannak fizetett és ingyenes wordpress témák és bővítmények. A fizetett anyagokból egy újabb cikket olvashat majd a későbbiekben. 

Elementor + kompatibilis sablon

Azért ajáljuk ezt a megközelítést, mert a wordpress weboldal készítése így nagyon egyszerű folyamattá válik. Nézzük a sablonokat, amelyek közül egyet érdemes feltelepíteni a wordpress oldalunkra: 
 

 

Generatepress, Astra, OceanWP. Tökéletes témák az elementor oldalépítő bővítménnyel. Az elementort letölthetjük innen: 
elementor pagebuilder letöltése

Cégünknél, a Villám marketingnél olyan weboldalakat készítünk ezekkel a kiegészítőkkel, amelyeket alacsony költségkeretből kell megvalósítani. Ilyen esetekben ezek a párosok nagyon jó döntések, hiszen professzionális megjelenést nyújtanak első ránézésre, és jól alkalmazhatók webshop témákhoz, landing page-k készítéséhez, bemutatkozó oldalakhoz, alkalmazások weboldalához stb. Így nem kell a takarónknál messzebbre nyújtozkodnunk. 

Folytatás következik…

Vannak olyan megközelítési módszerek is, amelyek több fejlesztést, odafigyelést, gondos kutatást igényelnek, ám a cikk témájához ragaszkodva igyekszünk ezt egy következő cikkben kifejteni. 
Igazából amikor a wordpress weboldal készítésről kell cikket írni, akkor nem lehet elég összefoglalóan leírni azt a sok dolgot, amit egy ilyen weboldal készítés esetén figyelembe kell venni.
Látva a sok megoldást, és egyre bővülő kínálatot, most csak egy felszínes információt igyekeztünk nyújtani az érdeklődő személyeknek, cégtulajdonosoknak, akik WordPress weboldal készítésben gondolkoznak.
Lehet, hogy nem talált elegendő információt a kérdésre amit keresett, ez esetben nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. 
Átkattintási arányok, képszerkesztés, keresőoptimalizálás, gyorsaság optimalizálás.. még egy sor dolgot írhatnánk, ami egy tökéletes wordpress weboldalhoz szükséges, és ha önnek van kérdése, nyugodtan írja meg kommentben vagy üzenetben, igyekszünk válaszolni mielőbb.
Mielőtt kérdését felteszi, általában nézzen körül a googleben a megfelelő keresőszavakat beütve, hiszen lehet, hogy már a kérdését meg is válaszolták, mielőtt önben az felmerült – higyje el, tapasztalatból tudjuk, hogy ez így van . 🙂

Marketing kérdésekben is nyugodtan forduljon hozzánk. Amennyiben további hasznos információkat szeretne kapni, kérjen tőlünk információt a következő űrlap kitöltésével: 

Vélemény, hozzászólás?

 
×

Cart