⚡Weboldal készítés Esztergom – Villám Marketing

⚡Weboldal készítés Esztergom – Villám Marketing

Rövid bemutatkozás

Weboldal készítés Esztergom és vonzáskörzete – Ügynökségünk céges weboldalak és webáruházak készítésére szakosodott. Engedje meg, hogy most néhány szóban beszéljünk arról, hogyan készítünk el egy-egy weboldalt.

Cégünk területileg Esztergom és vonzáskörzetében található. Kollégáinkkal igyekszünk lefedni az esztergomi térséget. Ügynökségünk több szakemberből áll: 

  • felhasználói felület (UI) és designért felelős munkatársunk, 
  • kivitelezési szakvezetőnk, 
  • programozási felelősünk, 
  • branding alvállalkozónk
  • mobile app alvállalkozó cégünk
  • fotós alvállalkozók, 
  • nyomda és gyártásért felelős cégek. 

Ebből áll a Villám Marketingügynökség. 

Cégünk 2 éve indult el Magyarországon, azóta folyamatosan növekszik partnereink és elégedett ügyfeleink száma. Dolgozunk külföldre és belföldre egyaránt, javarészt hazai megrendelőkkel. Fő profilunk a nyugati technológiát alkalmazó weboldal készítés: a legújabb trendekkel tartjuk a lépést. Parallax mozgások, letisztult dizájn, CSS (Sass, Less) animációk és vektorgrafikák (javascript,   three.js, gsap ), számítógépes animáció (blender), 3D tervezés (SketchUp), nyomdászat(Adobe termékcsalád), kiadványszerkesztés(Adobe termékcsalád, Microsoft termékcsalád), video készítés (Apple termékcsalád), marketinges megjelenés, professzionális branding, teljes cég arculat tervezés. 

Munkatársaink között vannak szakemberek, akik több mint 15 éve a professzionális piacon mozognak, így biztos, hogy bármilyen munkával keres meg minket, találunk megoldást a problémára, vagy megrendelési igények kielégítésére. 

 

Szeretnénk önnek röviden bemutatni szolgáltatásainkat is, ezért bátran töltse le 2018 első negyedévi bemutatkozó brosúránkat, ahol kitérünk azokra a területekre, amelyen jelenleg dolgozunk. Az elektronikus füzetet letöltheti innen: 

[wpdm_package id='221']

Amennyiben a brosúra letöltése után munkáink és szolgáltatásaink felkeltik az érdeklődését, ne habozzon velünk felvenni a kapcsolatot. Ezt a következő elérhetőségek által is megteheti: 

Kapcsolat

Néhány szó munkáinkról

Büszkék vagyunk megrendelőinkre, hogy minket választanak, tapasztalt szakembereket, és arra is büszkék vagyunk, hogy megrendelőinkkel jó kapcsolatot ápolhatunk, és a munkákról röviden azt mondhatjuk, hogy sokan választanak minket, és az együttműködésünk általában hosszú távú, folyamatos. 

Partnereink között tudhatjuk a Magyarországi Napelem importőr, Árendás Solar Kft-t, együtt dolgozunk a Ghraoui chocolate manufaktúra Zrt-vel, a hajó szervízben európaszerte ismert és elismert Pannon Lloyd Kft-vel, sok egyéni vállalkozóval, és további cégekkel. 

Munkáink sokszor magában foglalnak social media marketinget, keresőoptimalizálást, weboldal gyorsítást, weboldal optimalizálást, weboldalak mobilalkalmazásának létrehozását, webshop készítést, kártyás fizetés beépítest, wordpress weboldal készítést, joomla weboldal készítést, tárhely szolgáltatást, stb. 

Példaként, szeretnénk bemutatni egyik vállalkozó partnerünk professzionális kivitelezésű munkáit. A profil: branding és arculattervezés. 

 

Amint az a referencia munkákon is látható: a kivitelezés egyszerűen gyönyörű. A színek választása gondos, a betűtípusok használata megfontolt, a formák jól kigondoltak és jól alkalmazottak, ugyanígy az átmentek. Legyen szó logo készítésről, arculat tervezésről, bélyegzőkészítésről, kiadványszerkesztésről, névjegykártya tervezésről, nyomtatásról, nyomdászatról, ezekben mind készséges segítségére állunk leendő és meglévő megrendelőinknek és ügyfeleinknek. 

Reméljük ezzel a kis bemutakozó oldallal felkeltettük az ön érdeklődését is. Szeretünk minőségi munkát végezni, minőségi emberekkel, hosszú távon, megbízhatóan, ezért ha úgy érzi, hogy ilyen webfejlesztő ügynökségre van szüksége, ne habozzon velünk felvenni a kapcsolatot chaten, emailen, facebookon, telefonon, vagy személyesen. 

Vélemény, hozzászólás?

 
×

Cart