Weboldal készítés: ajánlott gyönyörű weboldal témák

Weboldal készítés: ajánlott gyönyörű weboldal témák

Gyönyörű többcélú WordPress témák

Függetlenül attól, hogy mennyire funkcionális és kényelmes, rugalmas és erőteljes, vagy modern és csúcstechnológiával rendelkező webhelye lehet, milyen könnyen navigálható vagy tartalmú, ha azt szeretné, hogy a látogatók  jöjjenek és keressék a webhelyet, ha nem néz ki jól, nem fog sikerülni .

Az esztétika döntő tényező, előfeltétel mások előtt. A weboldal készítés egyik alapja. Kellemes látványt kell nyújtanunk a látogatóknak.

A következő néhány témát javasoljuk, ha weboldal készítés előtt áll.

Weboldal készítés árak - keresse a villammarketing.com-on keresztül!

Uncode

wordpress weboldal készítésAz Uncode egy teljesen gyönyörű és vizuálisan lenyűgöző, grafikusan fejlett és professzionálisan kialakított, stílusosan kifinomult és hihetetlenül vonzó, reszponzív WordPress, többcélú weboldal téma.

Ezt a témát gondosan és mesteri módon készítette el a fejlesztők egy speciális csapata, amely a piacon a legújabb és legnagyobb HTML5, Bootstrap és CSS3 technológiák széleskörű és kifinomult kiépítésével foglalkozik, mégis a kardinális tervezési irányelvvel olyan témát hoz létre, amely könnyen érthető, és a felhasználók számára elérhető csúcsminőségű beállításokkal rendelkezik. Ez egy többcélú wordpress téma wordpress weboldal készítéshez.

Az Uncode-ot egy erős Bootstrap keretrendszerre építették. Bővítmények, amelyek javasoltak hozzá: Visual Composer, prémium bővítmények, mint a Revolution Slider és a Layer Slider. Gyors és hihetetlenül alapos, mert az Uncode nem csak egy szép felület – a motorháztető alatt a leginkább rugalmasan kezelhető és kalandos témát találunk a piacon, készen arra, hogy hatalmas és változatos weboldalakat pubikálhasson valaki.

Az Uncode témával a következő beállítások valósíthatóak meg weboldal készítésre:

Soledad

A Soledad erőteljes, vizuálisan lenyűgöző és esztétikusan csiszolt,  WordPress többcélú és reszponzív téma. Ez egy széles körben használt éma, amelyet az esztétika és a figyelemre méltó, minimalista kódolás, és a Soledad hatékony és gyors betöltése teszi lehetővé.

A Soledad több, mint 250 különböző és konceptuálisan egyedülálló Home Demo weboldallal, több mint 250 rendkívül hatékony Live Customizer opcióval és több mint 100 egyedi Slider, Blog és Magazine kombinációval van csomagolva, amelyek a webhelyet teljesen impozánssá teszik, kiemelkedik a tömegből, és a kitörölhetetlen, és vonzó emlék a látogatónak. A Soledad  egy olyan vizuális hangulatot kölcsönöz, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy valóban a tartalomra összpontosítsanak, és értékeljék a vizuális tartalmat. Szép Lightbox funkciókkal bővített, amelyekkel a nagy felbontású képeket a legkedvezőbb reflektorfényben és elképesztő widgetekkel mutatja meg.

Vélemény, hozzászólás?

 
×

Cart