A QKZ fülhallgatók Magyarországra is megérkeztek. A füled még sosem hallott ilyen szépet.

A QKZ™ fülhallgatók világszínvonalas termékei megérkeztek. Elsőként nálunk vásárolhat ilyen professzionális, mégis tökéletesen megfizethető fülhallgatót Magyarországon. 

QKZ DM1 Család

Most a legkedvezőbb áron juthatsz fülhallgatóhoz. Kiemelkedő basszus hangzás, igazi Beats minőséget produkáló keleti csoda! Ne hagyd ki!

A QKZ™ egy keleti márka, mondhatnánk a fülhallgatók XIAOMI-jének is. Ez a hihetetlen minőségű fülhallgató egyszerre közvetít magas minőségű megjelenést és kiemelkedő minőségű hangzást. 

A QKZ™ vásárlói világszerte nagyon elégedettek, hiszen ár-értékarányban ez a fülhallgató verhetetlen. 

Az újfajta gyártási technológiák, lézer eszközök és egyedi építés miatt ez a fülhallgató a maga nemében teljesen egyedi minőséget biztosít a viselője számára. 

Több kivitelben gyártjuk, vezetékes és vezeték nélküli kivitelben is kapható, vannak termékek Gamerek, sportolók, hobbisták számára is. 

QKZ fülhallgatók – Neked is egy!

fülhallgató vásárlás

Vásárlóink mondták

Vásárlóink véleményei világszerte a QKZ fülhallgatók használatáról

"Nagyon jó fülhallgatók, nagyon jól a fülembe illenek, nem is érzem, hogy egyátalán a fülembe lennének. A második pár szilikont használva mégjobban a érezni lehet a zajszűrést és hallani lehet a basszust."
E***N S.
Brazília
"Kész vagyok, hogy az összes csillagot összegyűjtsem az égen és nektek adjam. Nagyon jó fülhallgatót küldtetek!! A kiszolgálás minőségen felüli, és vonzó számomra. A fülhallgató minősége és hangzása.. egyszerűen szuper. Az anyag törhetetlen.. nagyon köszönöm!"
V*** A. K.
Oroszország
"Hihetetlen gyors posta! EXTRÉM gyorsan ideért, 1 hét volt, mire Belgiumba ért. Nagyon ajánlom. "
M****U H.
Belgium
"Gyors szállítás.. jó fülhallgatók, pont ahogy a weboldalon is listázva van."
H*** K. L.
Norvégia
×

Cart